Ikkunat

Laaksosen tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä antamien mittojen, mittauspalvelumme tai piirrustuksien mukaisesti tehtaan vakioprofiileilla, huomioiden uudis- ja korjausrakentamisen tarpeet. Tilaajana vaikutat ikkunoiden mitoitukseen, ulkomuotoon, väreihin, lasien vaihtoehtoihin, tuuletusikkunoiden ja tai tuuletusluukkujen sijoitukseen, välikarmien paikkoihin, koristeristikointiin ja muihin varusteisiin. Asennus onnistuu kaikkina vuodenaikoina.

Tuuletusikkunat ja tuuletusluukut

Tuuletusikkunat voit sijoittaa haluamallesi kohdalle ikkunan julkisivussa ja tuuletusosan suositeltava maksimileveys on 6 m tai kapeampi ( min. 2,5 m ) ja tuuletusluukuissa suositeltava leveys on 3 m.
Tuuletusikkunat on varustettu välisulkimilla joilla saadaan ikkunan molemmat puitteet avautumaan yhtä aikaa, sekä sulkimissa on lapsirajoittimet jotta ikkuna ei avautuisi liian paljon (max. 100 mm). Tuuletusikkuna voidaan varustaa hyttyspuitteella ja tuuletusluukuissa on aina vakiona hyttysverkko (sinun valitseman) metalli- tai puusäleikön yhteydessä.

Lisävarustus

  • Raitisilmaventtiilit - Sinä voit määrittää mihin ikkunaan haluat venttiilin
  • Ristikot - Sinä määräät tahdotko ikkunoihin kiinteät jakopuitteet vaiko irtoristikot ja ristikoiden määrän.
  • Hyttyspuitteet - Sinä määräät ne ikkunat mihin tahdot hyttyspuitteet
  • Sälekaihtimet - Sinä määräät ne ikkunat mihin tahdot kaihtimet

Soita ja kysy lisää tuotteistamme. Löydät yhteystietomme täältä!